Menu
Nieuws

15-06-2018

Gezocht: stagiaire communicatie, event en VOD

Wil jij werken in de veranderlijke en aantrekkelijke wereld van film? Cinemien is een onafhankelijke filmdistributeur die al meer dan 40 jaar professionaliteit verenigt met liefde voor films en een goede neus voor nieuw talent. In Nederland, België en Luxemburg brengen we films uit in de bioscoop, op dvd, Video on Demand en televisie. We zijn gespecialiseerd in films met een maatschappelijke relevantie. De afdeling Events & Video on Demand zijn sterk in ontwikkeling,  we organiseren evenementen rondom film en bouwen een VOD-platform voor transformatieve films.  Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam, daarnaast is er een kantoor in Antwerpen.

WERKZAAMHEDEN (op HBO niveau)

Je gaat je bezighouden met de volgende  taken:   bedenken en ontwikkelen van film-events, deelname aan brainstorms voor creatieve concepten, organiseren en begeleiden van events, het meedenken over en laden van content op het VOD-platform, genereren en verwerken van data, ondersteuning bij marketing, pr, social media.

Wat je van ons kunt verwachten
Professionele en informele sfeer
Een enthousiast en ondernemend team
Vrijheid om jezelf  te ontwikkelen
Start september  (of februari)  2018 voor 6 maanden
Stageperiode in een jong bedrijfsonderdeel
Vergoeding bedraagt € 350,- bruto bij fulltime stage

PROFIEL STUDENT  Je bent proactief ingesteld. Je neemt initiatieven en komt met verbetervoorstellen of oplossingen. Je bent leergierig. Je houdt van creatief denken en ondernemend te werk gaan. Je bent een teamplayer en  ook zelfstandig.  Ervaring op het gebied van Online Marketing en affiniteit met film zijn een  pré.

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Schrijf ons waarom jij ons team wilt versterken. Stuur je motivatie met CV naar:

CONTACTGEGEVENS
Cinemien / Impact Cinema
Gedempt Hamerkanaal 139, 1021 KP Amsterdam
T.a.v.  Ineke van Staaveren / Georgia Grezel
Tel 020 – 5576010 / 06 5511 8508
www.cinemien.nl

Stuur je motivatie en CV naar info@cinemien.nl o.v.v. stagiaire communicatie, event en VOD 

c1