Menu
Nieuws

18-07-2017

Cinemien is verhuisd naar Amsterdam-Noord

Cinemien is sinds afgelopen weekend (16 juli) verhuisd naar Noord; van de Amsteldijk het pontje over naar het Gedempt Hamerkanaal 139. Waar we aan de kade kunnen zwemmen en genieten van het uitzicht over het IJ tijdens een heerlijke lunch. Onze buren hebben ons reeds welkom geheten en de creatieve sfeer zit er al meteen goed in. In het nieuwe pand waar we zijn toegetreden – heel typisch ‘Chateau‘ geheten – zijn meerdere (creatieve) bedrijven gehuisvest onder 1 dak. We zullen de Amsteldijk missen, maar zijn ook enorm blij met onze nieuwe locatie. Deze plek zal ons nog meer inspireren in onze gemeenschappelijke visie en toekomstige uitdagingen, namelijk doorgaan met ons professionalisme verenigd met de liefde voor films en een goede neus voor nieuw talent.

Cinemien verhuisd