Menu
Nieuws

08-09-2017

FÉLICITÉ nu in de bioscoop

Maar liefst 4 sterren ★★★★ van de NRC: ‘Félicité kan met gemak zo’n film zijn die je je hele leven bijblijft’. De pers is lovend over Félicité, de nieuwe Congolese film van de getalenteerde regisseur Alain Gomis. Félicité was de openingsfilm van het afgelopen World Cinema Amsterdam filmfestival en is ook al een tijdje bezig met een zegetocht langs de internationale festivals: begin dit jaar won de film een Zilveren Beer (Grand Jury Prize) tijdens de het Filmfestival van Berlijn en nu is de film te zien op het Filmfestival van Toronto.

Het bijzondere liefdesverhaal in de bruisende setting van Kinshasa (Congo) laat je niet ongemoeid, mede door de prachtige muziek van de Kasai Allstars en het symfonieorkest van Kinshasa.

felicite-still-2_rw-846x509