Menu
Nieuws

15-09-2017

Cinemien lanceert Innergy.world

Cinemien blaast haar gerenommeerde Innergy-label nieuw leven in. Het Innergy-label was vanaf de startperiode begin jaren 2000 en de daaropvolgende jaren uitermate succesvol. Echter met de krimpende dvd-markt enkele jaren geleden en de toenemende behoefte om digitaal films te kijken, heeft Cinemien besloten het Innergy-label digitaal te doen herleven. Conscious Cinema is de belangrijkste pijler. De komende maanden zullen diverse titels via de site aangeboden worden om on demand te bekijken. Op Innergy.world kan men terecht voor films die verdieping bieden op het gebied van bewustzijn, kunst, filosofie, psychologie, gezondheid en wetenschap.

Innergy.world is tevens een informatiekanaal voor nieuwe bioscoopreleases die binnen het Innergy-segment vallen. De bioscooprelease van Walk With Me kleurt de komende tijd Innergy.world. Walk With Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat. De diverse speciale voorstellingen van Walk With Me die de komende tijd in de planning staan, zijn hier ook te vinden. Walk With Me gaat vandaag in première op het Happinez-festival in aanwezigheid van Marc J. Francis, één van de makers, die vervolgens doorreist voor een aantal speciale vertoningen in Vlissingen tijdens Film by the Sea. De daaropvolgende dagen reist Walk With Me verder door het land voor diverse events in aanwezigheid van bijzondere gasten. Voor een overzicht van de evenementen op de verschillende locaties klik hier. De releasedatum van Walk With Me is 28 september.

Het online aanbod van Innergy.world gaat van start met What the Bleep Do We Know!? en SamsaraWhat the Bleep Do We Know!? is een nieuwe ervaring en een uitdaging die je leven kan veranderen. Samsara is een spirituele reis van een man op zoek naar verlichting, de film is een ongekend zintuiglijke ervaring. De komende tijd zullen meer films op Innergy.world worden gelanceerd.

Voor meer informatie: https://innergy.world

walkwithme8