Menu
Nieuws

18-09-2017

Walk With Me special premières op Happinez Festival en Film by the Sea

Walk With Me heeft afgelopen vrijdag z’n première gehad op het Happinez Festival 2017. Regisseur Marc J. Francis was speciaal overgevlogen uit Los Angeles om het event bij te wonen en hij gaf een mooie introductie bij de vertoning van de film op vrijdag. Zowel vrijdag als bij de vertoning de volgende dag op zaterdag was de zaal helemaal vol. De sfeer was heel goed en de eerste reacties ook. Het hele festival was ook zeer geslaagd te noemen met ondanks het wisselvallige weer een mooie opkomst, programma en aankleding.

Na het Happinez Festival is Marc J. Francis doorgereisd naar Vlissingen om daar bij de première van de film op het Film by the Sea festival aanwezig te zijn voor een Q&A. Zowel bij de filmvertoning zaterdag als op zondag was hij aanwezig om vragen uit het publiek te beantwoorden. De Q&A’s en de visie van de maker waren zeer inspirerend en iedereen zat aandachtig te luisteren. Het gaf de film achteraf net dat juiste stukje extra context mee voor sommigen. Ook hierbij waren de eerste reacties zeer positief. Het grote scherm waar de film op werd geprojecteerd viel ook bij Marc J. Francis in de smaak, want hij gaf ons te kennen dat hij de film nog nooit op een groter scherm heeft aanschouwd. Het gehele filmfestival was ook met 46.100 bezoekers een zeer succesvol evenement de afgelopen week.

Walk With Me gaat landelijk 28 september uit in de bioscoop.

happinez-foto