Menu
Nieuws

28-09-2017

Walk With Me I Bioscooprelease

De afgelopen weken is Walk With Me op verschillende bijzondere plekken vertoond. De film reisde van het Happinez-festivalterrein samen met een van de makers Mark J. Francis door naar Film by the Sea in Vlissingen. Er waren veelal uitverkochte vertoningen in diverse bioscopen icm mindfulness en meditatiesessies. In het Openluchttheater & Wandelpark Caprera was voorafgaand aan de film een silent walk. Bij PLLEK Amsterdam werd de film ingeluid middels yoga- en meditatiesessies. De kranten geven Walk With Me drie sterren, maar laten we de woorden van NRC-recensent Coen Van Zwol hier herhalen: “Tegen de documentaire Walk With Me valt eigenlijk niet op te recenseren. Wat als hij saai is? Hij wil saai zijn. Althans: als ik dat zo ervaar, ontbreekt het me aan ‘mindfulness’.”

Vanaf 28 september draait Walk With Me in meer dan 30 bioscopen in het land. Voor een overzicht klik hier.

walkwithme1