Menu
Nieuws

09-02-2018

M -nu in de filmtheaters

M het regiedebuut van Sara Forestier draait nu in de filmtheaters. Het liefdesverhaal van Lila en Mo is gebaseerd op een waargebeurde liefdesgeschiedenis. De onmogelijke liefde tussen twee sociale outcasts met in de hoofdrol de César winnende actrice Sara Forestier die voor deze film zowel voor als achter de camera staat.

“Op sommige momenten komt alles ineens samen en is M precies het rauwe sprookje dat het wil zijn”. De Volkskrant

Lila, een jonge vrouw die kampt met een stotterprobleem, houdt zich liever op de achtergrond. Totdat Kamikazepiloot Mo in haar leven stapt. Lila is op een kantelpunt in haar leven gekomen en moet haar angsten overwinnen om een toekomst met Mo op te bouwen. Mo moet op zijn beurt uit de wereld van illegale straatraces zien te komen als hij kans wil maken op een toekomst met Lila, maar is de liefde sterker dan de verslavende adrenaline van het racen?

Klik hier waar de film is te zien.