Menu
Nieuws

07-03-2018

CINEMIEN-website nu ook Video on Demand-portal

Online films kijken kan vanaf heden ook via de website van Cinemien. Cinemien is hiermee de eerste Nederlandse distributeur die deze mogelijkheid via de eigen website biedt.

Via Online bij Cinemien kunnen diverse films van Cinemien on demand bekeken worden. De site is zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor iedereen. Er staan prijswinnende films op de site zoals de filmhuisklassiekers 45 Years van Andrew Haigh met Charlotte Rampling in de hoofdrol en Carol van Todd Haynes met hoofdrollen voor Cate Blanchett en Rooney Mara. Ook het succesvolle Layla M, de Nederlandse arthousefilm -die meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop wist te lokken- en de veelbezochte documentaire Walk With Me staan Online bij Cinemien. De komende maanden worden meerdere filmtitels toegevoegd. Cinemien streeft ernaar een breed en divers assortiment kwaliteitsfilms aan te bieden. Van klassiekers en documentaires tot aan gay-cinema voor de echte filmliefhebber.

De website van Cinemien blijft tevens dienstdoen als informatiekanaal. Perscontacten kunnen hier informatie vinden over de nieuwste filmreleases, releasedata van Dvd’s en VOD-releases. Daarnaast fungeert de site ook als nieuwsvoorziening voor consumenten en bioscopen.

Cinemien – Cinema that changes the picture