Menu
Nieuws

05-04-2018

Cobain de nieuwe Nanouk Leopold in de bioscoop

Cobain van Nanouk Leopold draait vanaf vandaag in de Nederlandse filmtheaters. De film ging afgelopen week in EYE in Amsterdam in première, beleefde gisteren diens Rotterdamse première in LantarenVenster en ging in februari in wereldpremière tijdens de Berlinale. De Cinemien Special werd dit keer in Berlijn opgenomen met de acteurs, Bas Keizer en Naomi Velissariou,  die door de media geroemd worden om hun acteer prestaties. Uiteraard komt ook regisseur Nanouk Leopold aan het woord.

Over de film

De 15-jarige Cobain (Bas Keizer) loopt weg uit zijn nieuwe pleeggezin omdat hij zich zorgen maakt over zijn moeder Mia, die hoogzwanger is en een zwervend bestaan leidt. Nadat Cobain Mia dwingt om hulp te zoeken voor haarzelf en de baby, lopen de dingen uit de hand…

Kijk hier waar de film is te zien.