Menu
Nieuws

19-07-2018

De top in Zuid-Amerika gaat van start in aanwezigheid van El Presidente

De huidige staatshoofden worden niet overal met open armen ontvangen. Dubbele agenda’s, manipulatief gedrag zijn zaken die de wereldleiders niet vreemd zijn. Met de film El Presidente krijgen we een inkijkje in het hoe een politieke kop in Zuid-Amerika kan verlopen. Het is geen kleurloos gezelschap hoewel de naam Blanco de Argentijnse president weinig allure geeft, hij staat te boek als een enigszins saaie man die de gewone man vertegenwoordigd. Zijn schijnbaar onopvallende politieke rol  wekt toch de interesse van andere politieke kopstukken. De Zuid-Amerikaanse sterrencast speelt de sterren van de hemel en krijgt vier sterren van Cinemagazine.

Met Ricardo Darín (‘El secreto de sus ojos’), Elena Anaya (‘La piel que habito’, ‘Lucía y el sexo’), Erica Rivas (de bruid uit ‘Relatos salvajes’), de onbestemde Alfredo Castro als psychiater en hypnotherapeut die Marina komt behandelen, en Paulina Garcia (‘Gloria’, ‘La novia del desierto’) als innemende Chileense president, heeft Mitre een haast volmaakte sterrencast aan Spaanstalige acteurs ingezet.”

De Volkskrant schrijft het volgende over de gelauwerde hoofdrolspeler:

Ricardo Darín maakt Blanco knap ongrijpbaar

Kevin maakte weer een Cinemien Special en sprak met voormalig Argentinië  correspondent Peter Scheffers over zijn bevindingen aldaar.

Voor meer informatie over de film klik hier