Menu
Nieuws

11-10-2018

Cinemien Special I Sebastian Koch

In aanloop naar de komst van Sebastian Koch voor de film Werk Ohne Autor- Never Look Away kun je hier naar de Cinemien Special kijken waarin Kevin in gesprek is met Sebastian Koch. Ze praten over Kochs eerdere films waaronder de prachtige film Das Leben der Anderen. Koch vertolkte de hoofdrol in deze Oscar winnende film van Florian Henckel von Donnersmarck. Er verschijnt binnenkort ook nog een Cinemien Special over Never Look Away (Werk Ohne Autor). Sebastian Koch zal uitgebreid vertellen over zijn rol in die film. Never Look Away (Werk Ohne Autor) draait vanaf 24 januari in de filmtheaters. Deze week is de film te zien tijdens PAFF in Amsterdam en de komende tijd zijn er diverse voorpremières in het land. Kijk hier waar de film te zien is.

Wil je Das Leben der Anderen nog een keer zien, klik dan hier.

Fotocredit Sebastian Koch: Till Brönner