Menu
Nieuws

14-08-2019

Only You-regisseur Harry Wootliff: “Zonder liefde kun je als mens niet bloeien”

Op donderdag 15 augustus gaat Only You in première. Dit romantische drama met Josh O’Connor (God’s Own Country) en Laia Costa (Victoria) is het regiedebuut van de Britse Harry Wootliff. Ze baseerde het losjes op haar eigen ervaring.

In Only You worden Jake (Josh O’Connor) en Elena (Laia Costa) al snel stapelverliefd op elkaar na een one-night stand op Oudejaarsavond.

Ondanks hun leeftijdsverschil besluiten ze na een paar weken te gaan samenwonen en willen ze samen een kind op de wereld zetten. Maar dat loopt niet zoals verwacht. De druk neemt toe en het idee van een gezin dreigt hun liefde voor elkaar te overschaduwen.

Blijken hun overweldigende aantrekkingskracht en chemie genoeg als het echt moeilijk wordt? Een romantisch, sexy en eigentijds verhaal over de strijd om verliefd te blijven, wanneer het leven je niet altijd geeft wat je verlangt.

Harry weet hoe het is om zwanger te willen raken en het maar niet te worden. Dat vertelt ze onder andere in het interview dat Cinemien met haar hield. Ook vertelde ze hoe het was om zulke (fysiek) intieme scènes als in Only You authentiek over te laten komen en meer. Bekijk de het volledige interview hieronder:

Meer over Only You