Menu
Nieuws

24-10-2019

Recensie DVD The Biggest Little Farm

Deze week verscheen er een fijne recensie over de The Biggest Little Farm DVD op de bekijkhetblog. Sandra Hutchison schreef daar het volgende:

“Nooit eerder zag ik een documentaire die mij vanaf het eerste ogenblik tot aan het einde toe aan de buis gekluisterd hield. The Biggest Little Farm vertelt het bijzondere verhaal van een jong stel met een droom. De film zit vol grappige situaties en ontroerende momenten. Dieren en tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Na het zien van de film krijg je direct zin om een schoffel of schep te pakken en een paar dieren te verzamelen om je eigen boerderij te beginnen. Je bent dus gewaarschuwd!”

Voor de volledige recensie klik hier

Voor meer informatie over de film en waar en hoe deze te zien is klik hier

John Chesters The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven.