Menu
Nieuws

01-04-2020

Haal de bioscoop naar je huiskamer

De bioscopen zijn net als de horeca, scholen, sportscholen en alle andere zaken waar men samenkomt gesloten. Maar dat betekent gelukkig niet dat je nu films als System Crasher moet missen!

System Crasher was nét een paar weken in de bioscoop te zien, toen het Coronavirus Nederland in zijn greep kreeg. De negenjarige Benni hunkert in deze Duitse film naar een warm en permanent thuis, maar door een jeugdtrauma is ze onhandelbaar. Haar laatste hoop is de jonge anti-agressiecoach Micha.

Wie de indrukwekkende film nog niet heeft gezien, of graag nog eens wil zien, kan dat nu gelukkig thuis doen. Bij Picl kun je de film kijken voor de prijs van een bioscoopkaartje. Je kunt ook kiezen welk filmtheater je een deel van de inkomsten gunt. Zo kunnen ook zij het hoofd boven water houden in deze crisistijd. Wie een Cinevillepas heeft, kan zelfs gratis kijken via Vitamine Cineville. Daarop zijn ook onze films And Then We Danced, Lazzaro Felice, Daphne, The Other Side of Hope en Tanna te zien.

Recentere titels als The Biggest little Farm, Only You en And Then We Danced, maar ook klassiekers als Werk Ohne Autor en La Grande Bellezza, zijn te zien op Cinemiens eigen on demand platform. And Then We Danced is daarnaast ook nog te zien op iTunes en Pathé Thuis.

Divino Amor, Little Joe en J’ai Perdu Mon Corps zijn ook op Picl te bekijken.