Menu
Nieuws

01-06-2021

IFFR 2021: Fabian oder Der Gang vor die Hunde van Dominik Graf

De film Fabian oder Der Gang vor die Hunde zal dagelijks vertoond worden op het Internationale Film Festival Rotterdam. Regisseur Dominik Graf, in 2013 geëerd met een retrospectief op IFFR, is waarschijnlijk de veelzijdigste filmmaker van Duitsland. De film is gebaseerd op het autobiografische interbellum-klassieker Fabian: The Story of a Moralist (1931) van Erich Kästner.  De wereldpremière van Fabian oder der Gang vor die Hunde was op de Berlinale 2021, waar de film tevens ook meedoet aan de Official Competition van de Berlinale 2021.

Fabian oder Der Gang vor die Hunde zal van donderdag 3 juni tot en met zondag 6 juni dagelijks te zien zijn bij IFFR en van 2 tot 5 juni op demand bij IFFR. Voor fysieke of digitale tickets en meer informatie, klik hier!