Menu
Nieuws

20-07-2021

Pathé Pride Week: Tu Me Manques, The Shiny Shrimps en All About E

Pathé en Cinemien gaan samen in zee voor Pride Night: iedere eerste woensdag van de maand een regenboogfilm uit de stal van Cinemien. Ontdek maandelijks een nieuwe regenboogfilm vol romantiek, spanning en drama. Pathé Pride Night staat in het teken van Pride, omdat iedereen mag zijn wie hij is, ook op het grote doek en ook in coronatijd.

De Pride Night draait in 14 theaters door heel het land. Enkele theaters verzorgen een drankje achteraf in samenwerking met een LHBTIQ+ partner.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN KAARTJES

PRIDE WEEK
Pathé viert van 31 juli tot en met 8 augustus de Pride Week met een speciaal filmprogramma met lhbtiq+ films. Met de Pride Week sluit Pathé aan op het jaarthema ‘TAKE PRIDE in Us’ van de Pride Amsterdam, waarin diversiteit wordt gevierd. De meeslepende films Tu Me Manques en Shiny Shrimps worden vertoond. Annefleur en Vera van de Lesbische Liga hebben de film All about E uitgekozen. Zij zullen in Pathé de Munt aanwezig zijn om deze live na te bespreken.