Menu
Nieuws

11-10-2021

Pathé Pride Night: Sex, Drag and Rock ’n Roll!

Pathé en Cinemien gaan samen in zee voor Pride Night: iedere eerste woensdag van de maand een regenboog film uit de stal van Cinemien. Ontdek maandelijks een nieuwe regenboog film vol romantiek, spanning en drama. Pathé Pride Night staat in het teken van Pride, omdat iedereen mag zijn wie hij is.

We beginnen weer in de maand november met de heerlijke queer film “Stage Mother”. Deze film past perfect in het Pride Night rijtje als het gaat om acceptatie in jezelf en anderen vinden. Knappe mannen, getalenteerde performers én Jacki Weaver. Het kan haast niet beter.

De conservatieve Maybelline (Jacki Weaver) verliest haar zoon waardoor ze gedwongen zijn drag bar moet overnemen. De film raakt gevoelige snaren en toont de levendige stad San Francisco op zijn allerbest. Een hoopvolle vertoning met onder andere namen als Lucy Liu (Kill Bill), Adrian Grenier (The Devil Wears Prada) en Mya Taylor (Tangerine).

Benieuwd of Pathé Pride Night bij jouw in de buurt is? Kijk dan snel op hun website of klik hier.

Houd onze website en onze sociale kanalen in de gaten om te weten welke Pride Night specials er nog aankomen (en er komen flink wat leuke titels aan!).