Menu
Nieuws

14-07-2023

Cinemien gaat Europese samenwerking aan

Cinemien is trots om te melden dat het onderdeel is van VODCOLAB project. Een gezamenlijk initiatief van zeven Europese VOD-operators met de missie om om de kwaliteit en aantrekkelijkheid van Europese VOD-operators te verbeteren en de toegankelijkheid en reputatie van Europese films te vergroten. Het consortium is divers van samenstelling, en bestaat uit zowel gevestigde als nieuwe Europese VOD-operators met een diverse catalogus aan Europese films. Het delen van kennis, gezamenlijk inkopen van films en gecoördineerde Europese marketing promoties moeten als doel dienen om de posities van Europese VOD-platformen te verbeteren. Voor de meest uiteenlopende Europese films in de Benelux kun je natuurlijk terecht op www.cinemien.nl/vod en start je vandaag nog met kijken naar; The Shiny Shrimps, Fabian oder der Gang vor die Hunde, Mama Weed, Girls, Girls, Girls en nog veel meer bekroonde arthouse films.